fb skype
phone
02 85 48 016
0879 209-691

Блог

Порцеланови фасети »

Порцелановите фасети са най-естетичните конструкции, които се използват за козметична корекция на зъбната дъга и Вашата ...Прочете цялата публикация

Избелване на зъбите: Митове и реалност »

Блестящата усмивка е привлекателна и желана от всеки от нас, но колкото и суетни да сме, ...Прочете цялата публикация

stomatologichen_center
work 7days

За нас

„България Дент“ е един от най-съвременните дентални центрове в България и Европа. В клиниката работят екип от сертифицирани специалисти, чийто дългогодишен опит, знания и умения, допринасят за успешното разрешаване на различни клинични случаи от всички стоматологични специалности.

Предлагаме широк спектър дентални услуги, насочени и към трите възрастни групи: деца - детска дентална медицина - терапевтично лечение, силанизации и екстракции; средна възраст- терапия, естетика, козметични процедури; зряла възраст- снемаемо и неснемаемо птотезиране, пародонтална терапия и хирургия.

Работим със зъботехнически лаборатории, ситуирани в България, Италия и Арабските Емирства.

В стоматологичен център „България Дент“ може да получите специализирано ендодонстко, пародонтално, хирургично и имплантологично лечение. За тази цел освен с високоподготвени специалисти, центърът разполага с най-съвременното оборудване и използва иновативни технологии на утвърдени световни  производители на медицинска апаратура и консумативи - оптично увеличение на немската фирма Carl Zeiss, дентален микроскоп на американската фирма  “GLOBAL SURGICAL”, имплантологичен мотор и юнит за пиезохирургия на австрийската фирма W&H, както и лампа за професионално избелване на зъби на американската фирма “BEYOND POLUS” – световен лидер сред избелващите системи. Кореновото лечение се извършва с най-добрите и съвършенни ендомотори и апекслокатори на японския производител Morita.

Ние Ви предлагаме най-съвременния и поливалентен подход за третиране дори и на най-тежките и агресивни стадии на пародонталните заболявания. Лечението се провежда с най-ново поколение швейцарски апарат за почистване на зъбен камък и полиране “ EMS Piezon Master 700”, най-добрия мекотъканен диоден лазер “Epic Pro” на американската фирма BIOLASE и регенеративна плазмотерапия с обогатени кръвни клетъчни маси с центрофуга на австрийската фирма W&H.

При нас ще получите специализирано имплантологично лечение – работим с различни имплантологични компании, заемащи различни позиции на световния пазар – от икономичен, среден и премиум класове. Комбинацията между регенеративна плазмотерапия и костозаместване, богатия ни опит и висок професионализъм дават гарантирани и трайни във времето резултати.

Клиниката предлага услуги в сферата на естетичната дерматология – мезотерапия с плазма и хиалуронова киселина в областта на лице и шия. Контуриране на устни, запълване на повърхностни и дълбоки бръчки с хиалуронова киселина, ботокстерапия.

За нуждите на естетичната стоматология при частична и тотална рехабилитация с керамични корони и фасети, както и при имплантологично лечение, центърът разполага със собствено фотостудио и снимачна апаратура.

Бъдете сигурни, освен за лечението, нашият екип ще Ви обърне внимание и върху превенцията и профилактиката на заболяванията в устната кухина.

За спестяване на времето на пациента, за диагностициране на проблематиката и повишаване на прецизността при провеждане на лечения, „България Дент“ разполага със собствен интраорален рентген.

Дентална клиника „България Дент“ се намира в гр.София, кв.Манастирски ливади, на ул.“Пирин“ 81. Разположена в близост до големи търговски обекти и офис центрове, сме предпочитано лечебно заведение, намиращо се само на 5 мин. от бул.България, Била и Мол България.

„България Дент“ има богат опит в осъществяването на дентален туризъм. Клиниката ни е предпочитана от пациенти  от Англия, Германия и Италия. Доверена туристическа фирма организира пътуване със самолет, посрещане с трансфер и настаняване в хотел или самостоятелен апартамент на преференциални за клиниката цени. Екипът разполага с възможности и способността да извърши необходимото лечение в максимално кратки, но разумни срокове.

Очакваме Ви!

нагоре