За този дентален блог

Здравейте уважаеми пациенти и колеги!

Стоматолог д-р Леонид НиколаевВ този блог аз д-р Леонид Николаев и моите колеги ще имаме възможност да обсъдим въпроси,свързани с профилактиката и лечението на стоматологичните заболявания-кариеса и неговите усложнения при възрастни индивиди и деца .Също така ще обърнем внимание на всички възможности за протезиране и имплантиране на зъби, ще се опитаме да ви ориентираме към най-добрия за вас избор и метод. Ще обменяме с колеги от други практики опит и мнения.

Кой сте Вие?

Дипломиран лекар по дентална медицина във факултет по дентална медицина гр.София. Започнах своят дълъг професионален път преди 4 години. Управител и дентален лекар в 3 стоматологични практики. Започнал да се занимава активно с естетичната стоматология постепенно се специализирах в областта на денталната имплантология и протетика.

Какво ще намеря тук?

В този блог ние ще се опитаме да ви дадем една разноцветна палитра от информация относно грижите за вашите зъби, как да ги предпазете от кариес и как да направите вашата усмивка още по-сияеща и по-привлекателна. Ще проследим тенденциите в областта на козметичната стоматология, иновациите сред методите за протезиране. Ще ви отговорим на въпроси защо трябва да се ориентирате към най-добрите коронки и импланти. Ще се стараем да бъдем полезни. Не забравяйте че вашата усмивка е отражение на денталното Ви здраве. Тя е символ на добър социален статус, на човек, който уважава и държи на своята личност. Усмивка с бели и здрави зъби е ключов фактор за намиране на нова работа и своя половинка в живота. Хора с по-бели зъби изглеждат по-успешни и добри в работата, по-привлекателни и дори по-млади.

Насреща?

Насреща се надяваме да чуем вашето мнение и въпроси, които ви вълнуват. Именно тези коментари и диалога между нас ще дадат смисъл на съществуването на този блог, а постовете по-стойностни и интересни за двете страни. Не се колебайте да споделите вашия проблем, подходете отговорно и се консултирайте със специалисти от най-високо ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *